صفحه اصلی::
ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::
::

آخرین مطالب بخش
:: فرمت تایپ سمینار و پایان نامه ویژه دانشجویان پردیس دانشگاهی
:: برنامه زمانبندی ارائه سمینار دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
..
شهریه ورودی های جدید (سال 96)

شهریه ورودی های 96

ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
..
:: اطلاعیه مهم در خصوص سمینار دانشجویان ورودی بهمن 92 و مهر 93 مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۷ |

زمان ارائه شفاهی سمینار دانشجویان روز چهارشنبه تاریخ 2/29/ 95 در دانشکده مهندسی کامپیوتر می باشد.

برنامه ارائه سمینارها متعاقبا اعلام می گردد.

دانشجویانی که در تاریخ نامبرده در بالا سمینارشان را ارائه می دهند میبایست فرم درخواست ارائه سمینار کارشناسی ارشد که به پیوست آمده است به همراه گزارش سمینار که توسط استاد راهنما تائید شده باشد را تا تاریخ 95/2/20 به تحصیلات تکمیلی دانشکده ( خانم کریمی ) تحویل نمایند.

عدم تحویل فرم درخواست ارائه سمینار کارشناسی ارشد به تحصیلات تکمیلی دانشکده به منزله عدم ارائه شفاهی سمینار می باشد و دانشجویانی که در تاریخ نامبرده سمینار خود را ارائه ندهند با دو نمره کسر به زمان دیگری موکول می شود.

به فرمهایی که بعد از این تاریخ به تحصیلات تکمیلی تحویل داده شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

فرم پیشنهاد سمینار

دفعات مشاهده: 2592 بار   |   دفعات چاپ: 308 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 1109 queries by yektaweb 3455