صفحه اصلی::
ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::
::

آخرین مطالب بخش
:: فرمت تایپ سمینار و پایان نامه ویژه دانشجویان پردیس دانشگاهی
:: برنامه زمانبندی ارائه سمینار دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
..
شهریه ورودی های جدید (سال 96)

شهریه ورودی های 96

ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
..
:: مهلت حذف و اضافه دانشجویان ورودی بهمن ماه 91 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۲۳ |

به اطلاع دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد ورودی بهمن 91 در کلیه می رساند مهلت حذف و اضافه واحدهای درسی، مطابق تقویم آموزشی دانشگاه، ازساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 24/6/92 لغایت 23:59 روز چهارشنبه 27/6/92 می باشد.

در همین ارتباط توجه عزیزان را به نکات مهم زیر جلب می نماید:

1- آن دسته از دانشجویانی که در مهلت انتخاب واحد، موفق به اخذ واحدهای درسی شده اند نیاز به تغییر برنامه خود ندارند و صرفا جهت چک کردن برنامه درسی خود یک بار گزارش"برنامه هفتگی" خود را در سیستم آموزش دانشگاه چک کنند.

2- آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیل در مهلت انتخاب واحد موفق به اخذ واحدهای درسی نشده اند موظفند در مهلت حذف و اضافه با دسترسی خود به سیستم آموزش دانشگاه مراجعه و نسبت به اخذ واحدهای درسی مربوطه اقدام نمایند.

3- مطابق آئین نامه آموزشی بعد از مهلت حذف و اضافه برای دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند "عدم مراجعه" صادر خواهد شد و مسئولیت تبعات آن بر عهده دانشجو خواهد بود.

با آرزوی موفقیت

معاونت آموزشی پردیس

23/6/92

دفعات مشاهده: 14915 بار   |   دفعات چاپ: 504 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 20 بار   |   0 نظر